Magunkról

„Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer

„Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer  – a szállodai online szobafoglalási rendszerek között fiatalnak számít. Ennek ellenére a „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszerét havonta több ezren – turisták, utazási irodák, utazásközvetítők, üzletemberek – veszik igénybe a világ minden tájáról.

A 2009-ben alapított „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer  Önnek kedvező szobaárakat kínál a legkülönfélébb típusú szállodákban kezdve a kis magánpanzióktól az exkluzív ötcsillagos szállodákig bezárólag. A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer felhasználói felülete sok népszerű idegen nyelvre lett lefordítva, oldalunkon a világ számos országában található több ezer szálloda kínálatából válogathatnak.

A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer jelenleg két városban Budapesten és Ungváron tart fenn képviseletet. A közeljövőben további 4 országban tervezünk képviseleteket nyitni .

Munkatársaink

A rohamosan fejlődő „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer  szakértő munkatársai biztosítják az ügyfelek legmagasabb szintű online kiszolgálását,és támogatást nyújtanak  bármilyen jellegű problémáik megoldásában.

Cégfilozófia

A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer fő feladatának tekinti ügyfelei egyszerű informális kiszolgálását a honlapon keresztül, s emelett kedvező árak biztosítását is számukra. Ügyfeleink számára -  legyenek bárhol is a világon,legyen bármi is az utazási céljuk - biztosítani szeretnénk egy könnyen használható,hatékony és gazdaságos módját a szállodai szobafoglalásnak.

Ügyfélszolgálatunk és call-centerünk munkatársai mindennemű segítséget megadnak ügyfeleink számára a problémák megadnak.
Az ügyfél mindenekelőtt elsőbbséget élvez.

Alacsony árak, minőség, könnyű hozzáférhetőség, rugalmasság,operativitás.
Cégünk a közeljövőben az európai piac egyik vezető szereplője kíván lenni, A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer rendkívül kedvező árakat kínál a világ minden tájára a legkülönbözőbb kategóriájú szálláshelyekre – a kisebb családiastól az osztályonfelüli luxusig.

Nincs szobafoglalási pluszköltség

A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszeren keresztül igénybe vett összes szolgáltatást ügyfeleinknek ingyenesen biztosítjuk. Ügyfeleinknek nem számítunk fel költséget a szobafoglalás regisztrálásáért, feldolgozásáért, sőt a szobafoglalás lemondásáért sem.

A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer  biztonsága

A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer használata abszolút biztonságos, mivel az Ön személyes és bankkártyája adatai kódolt formában kerülnek tárolásra.

Előnyök a szállodák számára

A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer a partneri szállodákkal egy magas jövedelmezőségű - tisztán jutalékos költségű - együttműködési modellt alakít ki . Hogyan valósul ez meg? A szállodai férőhelyek eladhatóságának növelését a mi rendszerünk azáltal biztosítja, hogy rengeteg utazási irodával, disztribútor-partnerrel dolgozunk együtt, akik a rendszer hatékony üzemeltetése közben – növelve az eladott szobák számát - egyúttal a rendszer bővülését és eladhatóságát  is biztosítják.

Bővebb információért és a regisztrációval kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal az Önök országában működő képviselőnkhöz.

© HOTELLOOKING 2011 | All right reserved