Leggyakrabban feltett kérdések

Hogyan tudom megnézni a szállodai árakat?

Ha Ön már kiválasztotta szállodát és az érkezés idejét,  kattinson az „Ellenőrzés” feliratra, és rögtön megjelennek az adott szálloda szobaárai, és itt  a kiválasztott szobát azonnal le is tudja foglalni.

Gyerekkel utazom. Van-e gyerekágy a szállodában?

Javasoljuk,hogy olyan férőhelyű szobát válasszon a foglaláskor, ahányan utaznak. Ha nem talált ilyen méretű szobát, amelyben mindenki elfér, ellenőrizze a szálloda honlapján,hogy milyen szabályokat alkalmaznak a gyerekelhelyezéssel kapcsolatban, és hogy milyen pótágyazási lehetőségek vannak a kiválasztott szállodában. Amennyiben van a szállodának gyerekelhelyezésre és pótágyazásra vonatkozó szabályzata, úgy a foglalás során, kérjük, hogy a megfelelő  rovatban jelölje igényét a pótágyazásra és írja be a gyerek(ek) életkorát is. A szálloda munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy teljesíthessék az Ön megrendelését. A lefoglalt szállás végösszegéhez semmiféle pluszköltséget nem számítunk fel. Hogy meggyőződhessen arról, hogy az Ön kérését tudja-e a szálloda teljesíteni, valamint hogy pontos információt kapjon a tartózkodás végösszegéről, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a szálloda munkatársaival. Használja hivatkozásként az Önnek megküldött rendelést visszaigazoló levélben szereplő kapcsolattartó személy elérhetőségét. A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszer  nem tudja garantálni, hogy a szálloda betartja-e az általa vállalt kötelezettségeket. Bármilyen vitás kérdés felmerülése esetén, kérjük, hogy forduljon bizalommal munkatársainkhoz az alábbi elérhetőségeken: 
E-mail: service@hotellooking.com   Fax: +3612746292  Tel: +36305271231

Hogyan tudhatom meg, hogy a szállodának van saját parkolója, és hogyan foglalhatok le ott helyet a saját járművem számára ?

A szállodai parkoló meglétéről és az ott alkalmazott parkolási díjakról a „Szállodai szolgáltatások” részben tud tájékozódni. Ha a szálloda előzetes foglalást ír elő a parkolóhely biztosítása feltételeként, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a szálloda munkatársaival. Az elérhetőséget megtalálja az Ön rendelést visszaigazoló elektronikus levelében.

Hogyan találom meg a szálloda kapcsolattartó munkatársának a telefonszámát vagy a szálloda e-mail címét?

A szobafoglalási folyamat végén megjelenik egy oldal a szálloda telefonszámával, faxával és e-mail címével. Az elérhetőségek úgyszintén megtalálhatóak lesznek az Ön rendelésének elfogadását  visszaigazoló elektronikus levélben. Az elérhetőségek minden szálloda esetében a honlapjuk felső részén találhatóak. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a szobafoglalási folyamat végén megtekinthető, kinyomtatható, módosítható illetve törölhető az Ön rendelése.

Hogyan módosíthatom vagy törölhetem szobafoglalásomat?

Kétféleképpen juthat el a „Megrendeléseim” részhez: 1) kattintson a „törlés/módosítás” feliratra, vagy   2) a szálloda honlapjának főoldaláról a „Megrendeléseim” feliratot kiválasztva és a szobafoglalási folyamat végén kapott „megrendelés száma és PIN-kódja” segítségével. Ezután rá tud kattintani a „Módosítás” vagy  a „Törlés” feliratra, attól függően, hogy mit kíván tenni. Lehet, hogy a szálloda kötbért fog felszámolni a szobafoglalás törléséért, amennyiben az az érkezés időpontjához képest kevesebb, mint 2 nappal történik meg.

Mi az a PIN-kód és miért van rá szükség?

Az Ön PIN-kódja – egy 4-jegyű tetszőlegesen generált szám. Az Ön egyedien kialakított megrendelési száma és PIN-kódja lehetővé teszi Önnek, hogy be tudjon lépni a „Megrendeléseim”  rovatba, és ott szobafoglalását megtekintheti,módosíthatja vagy akár törölheti is. Ezért nagyon fontos az Ön PIN-kódja, és tartsa titokban azt, őrizze biztonságos helyen.

Mit tartalmaz az ár?

Az Ön rendelésvisszaigazolásában fel van tüntetve, hogy az ár tartalmazza-e például az étkezéseket és az idegenforgalmi adót vagy külön kell érte fizetni. Az egyéb a felsorolásban nem szereplő szolgáltatások és egyedi igények  díját célszerű közvetlenül a szálloda adminisztrációjával tisztázni a szobafoglalás visszaigazolása után (például: parkolás, transzfer, étkezés ...stb.).

Honnan fogom tudni, hogy a szobafoglalásomat elfogadták?

A szobafoglalás folyamatának 4. lépése után kattintson a „Lefoglalás” feliratra. Ezután feljön egy ablak az Ön foglalásának megerősítéséről, amelyen látni fogja az Ön megrendelésének a számát és PIN-kódját. Ezzel megerősítettük az Ön foglalását. Kérjük, hogy ezt vagy jegyezze fel magának, vagy nyomtassa ki a megrendelési számát és a PIN-kódját. A szobafoglalási folyamatban Ön által megadott e-mail címre késöbb elektronikus levelet fog kapni megrendelése elfogadásáról.  Ön úgyszintén meg tudja tekinteni foglalása állapotát a hivatkozási számmal a „Megrendeléseim” rovatban.

Lehetséges-e szobafoglalás intézése telefonon keresztül?

Természetesen, ha van Önnek érvényes bankkártyája.Amennyiben Ön telefonon szeretné intézni szobafoglalását, úgy kérjük hívja az alábbi számok közül valamelyiket:  Tel: (Ums +380507066322) , (Life +380938054235) , (Kuivstar +380674574544) , (Beeline +380684177147).

Hogy tudhatom meg a szálloda pontos címét?

A szálloda honlapjának felső részén megtalálható a szálloda pontos címe, de úgyszintén a foglalást visszaigazoló e-mailben is. Ezen felül a rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható a szálloda GPS-koordinátái, melyek segítségével könnyedén el tud jutni a szállodáig.

© HOTELLOOKING 2011 | All right reserved