A szállodai szobafoglalás kifizetése bankkártyával!

Miért van szükség a bankkártyám adataira ?

A szálloda érvényes bankkártyát követel meg ahhoz,  hogy garantálni tudja az Ön szobafoglalását, abban az esetben is, ha Ön ezt későn mondaná le vagy meg sem érkezne.  A szálloda megterheli az Ön számláját, hogy meggyődjön arról, hogy az Ön kártyája érvényes és a megrendelés fedezetével is rendelkezik.

Levonja-e a számlámról a szálloda a foglaló vagy az előleg összegét?

Gyakorlatilag minden esetben a fizetés a szállodában való tartózkodás alatt valósul meg. Természetesen célszerű utánanézni, hogy az adott szállodának vannak-e különleges feltételei – például foglaló vagy előleg levonása - melyet megtehet a szálloda internetes oldalán a „Hotel Looking” rendszerén belül. Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy a szálloda jogosult visszatartani a megrendelés kifizetéséhez szükséges összeget az Ön bankkártyájáról - a megérkezés időpontjáig.

Milyen típusú bankkártyák használhatók a szobafoglaláshoz?

A „Hotel Looking” online szálláshelyfoglalási rendszerén belül a szobafoglaláshoz a következő típusú bankkártyák használhatók: MasterCard, Visa, American Express valamint Diners Club. Egyes szállodák azonban ettől eltérhetnek.

Ki lehet-e fizetni előre az ott tartózkodás költségét a szállodában?

Ezt minden egyes szálloda maga dönti el. Ezért a szobafoglalás visszaigazolása után célszerű felvenni a kapcsolatot a szállodával. A szálloda elérhetőségeit megtalálja a szobafoglalás visszaigazolását tartalmazó e-mailben.

Fizethetem-e a szállodai tartózkodás költségeit egy másik bankkártyával, nem azzal, amelyikkel a foglalást intéztem?

 Természetesen a szállodai tartózkodás költségeit rendezheti másik bankkártyával vagy készpénzben is. Előzetesen azonban célszerű erről is tájékozódni a szálloda internetes oldalán.

Használhatok-e a szobafoglaláshoz hitelkártyát ?

- Általában a szállodák a szobafoglaláshoz nem fogadják el a hitelkártyás fizetési módot. Egyes szállodák viszont igen, ez nemcsak a szállodától, hanem az országtól is függ, ahol a szálloda elhelyezkedik.

Tudok-e szobafoglalást intézni saját nevemre, ha nem az enyém a bankkártya?

       -Nem lehetséges.Az érvényes bankkártya – elengedhetetlen feltétele a szobafoglalásnak.

© HOTELLOOKING 2011 | All right reserved