Преглед

Система за онлайн резервации Hotel Looking

Системата за онлайн резервации Hotel Looking е млада система в областта на резервации на хотели онлайн. Ежемесечно по системата за  онлайн резервации Hotel Looking към нас се обръщат хиляди посетители от целия свят - както туристи,туристически фирми, туристически агенции, така и бизнесмени.
Системата за онлайн резервации Hotel Looking е основана през 2009 година, предлага Ви изгодни цени за настаняване в най-разнообразни хотели - от малки частни до разкошни петзвездни. Системата за онлайн резервации Hotel Looking е преведена на много чужди езици и предлага избор от хиляди хотели, разположени в много страни по света.

Системата за онлайн резервации Hotel Looking има представителства в градовете: Будапеща - Ужгород. Ние имаме намерение да открием още няколко представителства,в 4 страни в най-близко време.

Служители

Бурно развиващата се система за онлайн резервации Hotel Looking има професионални служители, които обезпечават най-високо ниво  на онлайн услугите и предоставят цялата необходима поддръжка на нашите клиенти.

Концепция  на компанията

Главната задача на системата за  онлайн резервации Hotel Looking   е да предостави на своите клиенти информативен и  лесен за използване уеб сайт и изгодни цени. Ние се стремим да обезпечим удобен, икономичен и ефективен начин за резервация на хотели за клиентите по цял свят, независимо от целта на тяхното пътуване.

Нашите служители  от службата за поддръжка на клиентите и телефонния център ще окажат на клиентите всяка необходима помощ.

Предимства за клиентите

Ниски цени, качество, достъпност, оперативност.

В най-близко време ние възнамеряваме да станем едни от лидерите на европейския пазар, Системата за онлайн резервации Hotel Looking предлага много изгодни тарифи за различните дестинации и широк избор хотели – от малки семейни до луксозни първокласни.

Липса на такса за резервация

Всички услуги на компанията Система за онлайн резервации Hotel Looking за резервацията на хотели не предоставят безплатно. Ние не събираме такса за оформянето, обработката и анулирането на резервацията  от  гостите на нашата система.

Сигурност на  Системата за онлайн  резервации  Hotel Looking

Системата за онлайн резервации Hotel Looking е абсолютно сигурна, тъй като цялата лична  информация и данните за Вашата кредитна карта се пазят в кодиран вид.

Предимства за хотелите

Системата за онлайн резервации Hotel Looking реализира високо рентабилен, основан върху комисионно възнаграждение модел за работа с хотелите. С което се повишава продаваемостта на стаите няколко пъти, за повишаване продуктивността на продаваните стаи, нашата система работи с огромен брой туристически фирми (партньори-дистрибутори) , които на свой ред повишават продаваемостта на стаите и ефективността на нашата система.
За да получите по-подробна информация и да се регистрирате, моля, свържете се с оператора във вашата страна.

© HOTELLOOKING 2011 | All right reserved