Кредитни карти и заплащане за хотела!

Защо е нужна информация  за моята кредитна карта ?

Хотелът иска валидна кредитна карта за гарантиране на Вашата резервация  в случай на късна отмяна на резервацията или не пристигане.  Хотелът може да блокира необходимата сума по Вашата сметка, за да се убеди, че кредитната карта е валидна и на нея има достатъчно средства.

Иска  ли хотелът  депозит или  предплащане?

На практика във всички случаи плащането се извършва по време на пребиваването в хотела. Разбира се най-добре е да се види дали даденият Хотел има специални правила, например: внасянето на залог или предплащане, може на страницата на хотела в системата Hotel Looking.  Моля имайте предвид, че Хотелът си запазва правото да блокира необходимата за заплащане на настаняването сума от Вашата кредитна карта до пристигането в хотела.

Какви кредитни карти могат да се използват при резервацията?

При резервацията чрез системата за  онлайн-резервация Hotel Looking могат да се използват следните типове кредитни карти: MasterCard, Visa, American Express и Diners Club. Но хотелът може да не приема всички горепосочени типове кредитни карти.

Може ли да се заплати пребиваването в Хотела предварително?

Всичко зависи от Хотела. За целта след резервация е най-добре да се свържете с Хотела. Данните за контакт с хотела ще намерите в електронното потвърждение на резервацията.

Мога ли да платя за пребиваването в хотела с кредитна карта, която не е била използвана при оформянето на резервацията?

Във всеки случай Вие ще можете да заплатите за пребиваването в хотела с всяка друга кредитна карта или в брой. Предварително погледнете дали хотелът приема за плащане кредитна карта или в брой.

Възможно ли при оформянето на резервацията да се използва дебитна карта?

- В много случаи хотелът не приема дебитни карти като гаранция за резервацията. Но всичко зависи от хотела и страната, в която се намира хотелът

Ако кредитната карта не е моя Мога ли да резервирам стая за себе си?

-Не. Валидната кредитна карта е необходима част от процеса на резервация.

© HOTELLOOKING 2011 | All right reserved